Golden Service Awards 2015 gestart

Schoonmaakbedrijven in Nederland en België kunnen weer meedingen naar de felbegeerde Golden Service Awards.

De Golden Service Awards (GSA) bekronen opmerkelijke prestaties in de schoonmaaksector. Naast schoonmaker (m/v) van het jaar in Nederland en België, reikt GSA dit jaar ook prijzen uit voor samenwerkingen in de schoonmaak op de gebieden innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Er komen op verschillende momenten in het jaar activiteiten.

Bedoeling van de Golden Service Awards is een bijdrage te leveren aan het imago van en de kwaliteit binnen de schoonmaakbranche.

Een stimulans in het kwaliteitsbewustzijn van leveranciers en opdrachtgevers! De winnaars hebben met de bekroning een uitstekende mogelijkheid om zichzelf nadrukkelijk te presenteren, bijvoorbeeld via uitgebreide aandacht in de media. Aanmelding staat open voor alle schoonmaakbedrijven (van klein tot groot) en eigen schoonmaakdiensten van organisaties/instellingen.

GSA_cirkel low res

De organisatie van de Golden Service Awards is in handen van Vakmedianet, uitgever van onder meer Service Management, Facto en Zorginstellingen. Onze opdrachtgever Kimberly-Clark Professional is als initiatiefnemer en grondlegger aan de Golden Service Awards verbonden.

Voor meer  informatie: www.goldenservicewards.nl of www.goldenserviceawards.be.