Contact

Cecile Janssen

Cecile Janssen

cj@bb.nl
mobiel +31 (0)6 51 54 98 65
Linkedin

Daadkrachtig, optimistisch en innovatief. Brengt bevindingen graag op een creatieve manier verder met scherpe en treffende concepten.

Is sinds 1987 partner en adviseur bij Bureau Broekman in Nijmegen. Tevens actief binnen de stichting voor de verandering.

Ze startte haar loopbaan in 1984 als medewerker PR & voorlichting bij Fontys Hogescholen in Eindhoven, alwaar ze in datzelfde jaar afstudeerde aan de HEAO Communicatie. Daarna volgde ze, naast haar werk, de studie Taal, Informatie en Communicatie aan Tilburg University, die ze in 1997 afrondde.

Wim Broekman

Wim Broekman

wb@bb.nl
mobiel +31 (0)6 53 33 15 24
Linkedin

Strategisch, ideeënrijk en concreet. Partner en adviseur bij Bureau Broekman in Nijmegen.

Actief (geweest) in diverse bestuursfuncties binnen en buiten het vakgebied. Bezielend begeleider van Jong Ondernemen studentbedrijven binnen ROC Nijmegen. Als adviseur (vrijwilliger) actief voor het Ondernemersklankbord, lid team Gelderland.

Begon zijn PR loopbaan in 1981 bij de grafische brancheorganisatie Koninklijke KVGO in Amsterdam. In 1984 gestart met zijn eigen onderneming.

Heeft in 2016 de Master Reputation Management (MRM) afgerond bij EURIB in Rotterdam, kennisinstituut op het gebied van brand, design & reputation management. Verder in het bezit van diverse vakdiploma’s, waaronder Massacommunicatie en PR, Privatissimum en Post Academisch Onderwijs (Universiteit Utrecht).