Veranderen start met Quinter

In Quinter werken we met professionals van diverse disciplines aan vernieuwing en verandering. Daarbij draait het, in brede zin, om keerpunten binnen bedrijven en organisaties.

Cecile Janssen en Wim Broekman van Bureau Broekman zijn nauw bij het reilen en zeilen van Quinter betrokken. De vele facetten binnen het brede terrein van strategisch management en communicatie worden veelvuldig ingezet.

quinter_logo_v_RGBDe partners binnen Quinter zien dat bedrijven en (non-profit) organisaties het vaak lastig vinden om transities adequaat vorm te geven. Dankzij de multidisciplinaire aanpak lukt het op een veelzijdige manier (nieuwe) kansen te benutten. Met deze maatwerk aanpak kan dat op een hele verrassende en effectieve manier.

Vaak wordt het loslaten van het vertrouwde gezien als een bedreiging. Uitdaging is dus het bekende en controleerbare los te laten en om te zetten in kansen. In meer ondernemendheid en meer verantwoordelijkheid bij de medewerkers. In andere beslissings- en samenwerkingsvormen. In co-creatie. De uitdaging is steeds vaker om blijvend te ontwikkelen. Enkele voorbeelden van de activiteiten:

  • Ontwikkelen van het verandervermogen van organisaties.
  • Doorbreken en veranderen van remmende patronen.
  • Begeleiden van fusies of overnames: op weg naar een gezamenlijke organisatie en een gezamenlijke identiteit. Visueel en intrinsiek.

Bel of mail ons gerust eens voor het afstemmen van de mogelijkheden die Quinter kan bieden

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *