Een veelzijdig bureau

Vanaf de start (1984) is het bureau sterk in vraagstukken op het gebied van public relations en voorlichting. We worden geroemd om de gezonde mix van theoretische inzichten en toepasbare praktische ervaringen. Ingewikkelde situaties helder maken. Experts in corporate communication, reputatiemanagement en communicatie bij veranderingen. Opdrachtgevers staan we bij met strategische advisering, beleids- en conceptontwikkeling en de begeleiding/realisatie van de interne en/of externe communicatie. Onze (praktische en theoretische) kennis en de veelzijdige ervaring vormen de vitale bouwstenen bij de specialisatie in positionering en reputatiebehartiging.

Bureaupartner Wim Broekman MRM heeft de Master Reputation Management bij EURIB, het European Institute for Brand Management in Rotterdam afgerond (2014-2016). EURIB is een kennisinstituut op het gebied van brand, design & reputation management. Zijn masterthesis gaat over de rol en het belang van reputatiemanagement bij fusies en overnames.

Bureaupartner Cecile Janssen deed HEAO Communicatie in Eindhoven. Aansluitend studeerde ze Taal, informatie en communicatie aan Tilburg University. Het onderwerp van haar thesis (1997) was ‘Writing for Screens versus Writing for Paper; Style, language-usage and page length in on-line environments, an exploratory survey’. Cecile is secretaris van de stichting voor de verandering en ze vormt samen met Hans van Driel de hoofdredactie van het gelijknamige tijdschrift.


Inspirerende netwerken

Bureau Broekman is aangesloten bij de beroepsvereniging en actief binnen inspirerende netwerken. Voor diverse opdrachtgevers werken we samen met PR-bureaus in andere Europese landen. Daarnaast hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd van onder meer grafisch ontwerpers, journalisten en ontwerpers/producenten van gedrukte en digitale media. Binnen de alliantie ‘voor de verandering’ werken we samen met andere enthousiaste professionals vanuit diverse disciplines aan verandertrajecten en keerpunten in bedrijven en organisaties.