Werken aan een sterke reputatie met waarde? We helpen u graag!

Bedrijven en organisaties die werk maken van een sterke reputatie die hen past plukken daarvan de vruchten. Ze zijn relevant en laten dat weten en zien. Bureau Broekman helpt u graag uw waardevolle reputatie te versterken. Zeker als effect telt en het er echt toe doet. We zijn thuis in positionering, communicatie en reputatiebehartiging en benutten samen met u de kansen en uitdagingen. Communicatie, gedrag en performance spelen een sleutelrol.

Analyse, advisering en aanpak zijn de vaste stappen waarmee we elke vraagstelling benaderen. Daarbij combineren we denken én doen. We hebben veel ervaring en specifieke expertise bij fusies & overnames en verandersituaties. Dit in veel sectoren, bij bedrijven en organisaties, groot en klein, profit en non profit: altijd maatwerk en actief betrokken. We maken graag werk van een aanpak die er toe doet.

Met een reputatiescan kunnen we desgewenst snel de reputatie van uw bedrijf of organisatie in kaart brengen. De uitkomsten maken het mogelijk bewust en gericht te ontwikkelen en verbeteren. Wilt u weten hoe uw relatiegroepen/ stakeholders over u denken? Een handige techniek maak het mogelijk continu de beoordeling en houding te screenen. Zo krijgt u inzicht en grip op de zaken en betrokkenen die voor uw organisatie van belang zijn. Ervaar het: een goede reputatie is waardevol en werkt als een magneet.

We opereren als netwerkbureau in een alliantie met de veelzijdige specialisten. Zo delen we kennis, inzichten en ervaring op diverse werkterreinen. In een persoonlijk contact geven we u graag de periodieke uitgave ‘voor de verandering’. Kijk eens op www.verandering.org .