Werken aan een sterke reputatie met waarde? We helpen u graag!

Bedrijven en organisaties die werk maken van een sterke reputatie plukken daarvan de vruchten. Ze zijn relevant, hebben betekenis, impact en laten dat weten en zien. Bureau Broekman helpt u graag uw waardevolle reputatie te versterken. Uw communicatie, gedrag en performance spelen een sleutelrol. Behartiging van een reputatie betekent continu monitoren, proactief zijn en ontwikkelen/vernieuwen vanuit de kern.

Analyse, advisering en aanpak zijn de vaste stappen waarmee we elke vraagstelling benaderen. Daarbij combineren we denken én doen. We hebben veel ervaring en specifieke expertise bij fusies & overnames en verandersituaties. Dit in veel sectoren, bij bedrijven en organisaties, groot en klein, profit en non profit: altijd maatwerk en actief betrokken. We maken graag werk van een aanpak die er toe doet. De verankering op langere termijn krijgt daarbij veel aandacht.

Met een reputatiescan kunnen we snel de reputatie van uw bedrijf of organisatie in kaart brengen. De uitkomsten maken het mogelijk de reputatie proactief, bewust en gericht een boost te geven. Wilt u weten hoe uw relatiegroepen / stakeholders over u denken? Een handige techniek maak het mogelijk continu de beoordeling en houding te screenen. Zo krijgt u inzicht in en grip op de zaken die voor uw organisatie van belang zijn. Ervaar het: een goede reputatie is waardevol en werkt als een magneet.