Een veelzijdig bureau

We combineren denken én doen. Kennis en kunde. Opdrachtgevers staan we bij met strategische advisering (analyse en advies), conceptontwikkeling en de begeleiding/realisatie. Onze kennis en de veelzijdige ervaring vormen vitale bouwstenen bij de specialisatie in positionering en reputatiebehartiging. Vanaf de start (1984) is het bureau sterk in een vernieuwende en creatieve aanpak met een gedegen verankering. Als veelzijdig bureau bouwen we samen met opdrachtgevers actief voort op de gezonde fundamenten en uitgangspunten van een organisatie.

Bureaupartner Wim Broekman MRM heeft de Master Reputation Management bij EURIB, het European Institute for Brand Management in Rotterdam afgerond (2014-2016). Zijn masterthesis gaat over de rol en het belang van reputatiemanagement bij fusies en overnames. Hij is ook actief en inzetbaar als certified vertrouwenspersoon OO&I.

Bureaupartner Cecile Janssen studeerde HEAO Communicatie in Eindhoven. Aansluitend Taal, informatie en communicatie aan Tilburg University. Het onderwerp van haar thesis (1997) was ‘Writing for Screens versus Writing for Paper; Style, language-usage and page length in on-line environments, an exploratory survey’. Cecile is secretaris van de stichting voor de verandering en ze vormt samen met Hans van Driel de hoofdredactie van het gelijknamige tijdschrift.


Inspirerende netwerken

Bureau Broekman is aangesloten bij de beroepsvereniging en actief binnen inspirerende netwerken. Voor diverse opdrachtgevers werken we samen met PR-bureaus in andere Europese landen. Daarnaast hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd van onder meer grafisch ontwerpers, journalisten, strategen, onderzoekers, coaches en ontwerpers/producenten van gedrukte en digitale media. Binnen de alliantie ‘voor de verandering’ werken we samen met andere enthousiaste professionals vanuit diverse disciplines aan verandertrajecten in bedrijven en organisaties.