Werken aan een sterke reputatie? We helpen u graag!

Bedrijven en organisaties die werk maken van een sterke reputatie plukken daarvan de vruchten. Ze doen het op alle fronten aantoonbaar beter. Ze zijn relevant en laten dat weten en zien. Bureau Broekman helpt u graag uw reputatie te versterken. Zeker als effect telt. Als het er echt toe doet. We zijn thuis in positionering, communicatie en reputatiebehartiging en benutten samen met u de kansen en uitdagingen die voortkomen uit verbeteren, veranderen of ontwikkelen. Daarbij spelen communicatie, gedrag en performance een sleutelrol. We opereren als netwerkbureau in een alliantie met de specialisten. Persoonlijke kennisuitwisselingen en inspiratie en de periodieke uitgave van het magazine ‘voor de verandering’ (kijk eens op www.verandering.org ).

Analyse, advisering en aanpak zijn de vaste stappen waarmee we elke vraagstelling benaderen. Daarbij combineren we denken én doen. We hebben veel ervaring en specifieke expertise bij fusies & overnames en verandersituaties. Dit in veel sectoren, bij bedrijven en organisaties, groot en klein, profit en non profit: altijd maatwerk en actief betrokken. We maken graag werk van een aanpak die er toe doet. Kortom, als effect telt.

Met een reputatiescan kunnen we desgewenst snel de reputatie van uw bedrijf of organisatie in kaart brengen. De uitkomsten maken het mogelijk bewust en gericht te ontwikkelen en verbeteren. Wilt u weten hoe uw relatiegroepen/ stakeholders over u denken? Een handige testtechniek maak het mogelijk continu de beoordeling en houding te screenen. Zo krijgt u inzicht en grip op de zaken en relatiegroepen die voor uw organisatie van belang zijn. Ervaar het: een goede reputatie werkt als een magneet.